Το responsive web design είναι ένας σχετικά καινούριος όρος. Για πρώτη φορά αναφέρθηκε από τον Ethan Marcotte στο άρθρο του με τίτλο “Responsive Web Design”.

Χρειάζεστε να αναπτύξετε ένα δικτυακό τόπο σε Joomla!;
Να αναβαθμίσετε ένα ήδη υπάρχον joomla! site; Θέλετε υποστήριξη στο joomla! για να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα που σας δυσκολεύει και σας δένει τα χέρια; Δεν υπάρχει καλύτερο joomla support!

Θέλετε να επικοινωνήσετε με το κοινό σας; Να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο του δικτυακού σας τόπου; Να αναπτύξετε έναν ιστότοπο με συγκεκριμένη θεματολογία; Να δημιουργήσετε ένα εταιρικό ιστολόγιο - blog; Να έχετε δημοσιεύσεις σε κανάλια κοινωνικής δικτύωσης;

Γνωρίζετε ότι στο internet marketing και στην προώθηση στις μηχανές αναζήτησης το περιεχόμενο ενός δικτυακού τόπου παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο; Το πλούσιο και πλήρες περιχόμενο αποτελεί την πρώτη ύλη που αναζητούν οι μηχανές αναζήτησης.

Αξιοποιώντας το ηλεκτρονικό εμπόριο, έχετε τη δυνατότητα επιχειρηματικής, εμπορικής παρουσίας καθημερινά. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ανοιχτό 24 ώρες κάθε μέρα, προβάλλει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και προσελκύει νέους πελάτες.